30 sep. 2010

göra allt på en gång..

Imorse vaknade jag helt outvilad. Det kändes som om jag hade sand under ögonlocken och tyngder på armar och ben. Jag har så mycket att tänka på samt göra så det känns som om jag inte har tid/ro att sova. Sedan sov jag även på fel plats. Allt kändes fel.

Efter en kopp kaffe, svart. Så blinkade jag två gånger och efter det kändes världen ljusare. Allt kändes inte lika tung och trist. Tyngderna och sanden hade runnit av. Jag funderade framåt på dagens lektioner gjorde en hastig genomgång på vad som skall göras under dagen. Eller kanske under veckan? Två arbeten, läsa på tent. Kanske man skulle fundera på att skriva de tenter som väntar. Men allt detta görs inte idag. Tror de blir lektioner och lite på skolarbete! Jag kolla emot klockan den visade 8.00, bäst att ta med sina saker och bege sig till skolan.

Jag drog min röda rock på mej satte skorna i mina feik all stars. Tog mina mazda nyklar i handen. De med ett citroen märke som nyckelring. Undrar om nån tror jag har en citroen då jag fick nyckelringen? kollar att mazdan ser bra ut. Den glänser i morgon solen. Jag har tvättat den för några dagar sedan. Jag sätter väskan på baksätet och sätter mig bakom ratten. Då jag vrider om nyckeln startar bilen med ett ljud. Jag kollar ännu en gånga att det inte finns nåt bakom innan jag backar och svänger bilen. Glömmer nästan att sätta på lamporna. Startar emot skolan och dess lektioner. Även en ny dag har börjat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar